El programa del Dia Internacional de la Dona a Súria s'iniciarà aquest divendres

Com en anys anteriors, la lectura del manifest anirà a càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Formació d'Adults

Redacció
28 de febrer del 2018
Actualitzat a les 15:52h
La lectura d'un manifest i una visita a Montserrat seran enguany els actes centrals del Dia Internacional de la Dona a Súria, que se celebrarà el proper dijous 8 de març. El programa d'activitats s'iniciarà aquest divendres 2 de març i inclourà xerrades, actuacions musicals i un taller per confeccionar barrets de llana Pussyhat, que s'han convertit en un símbol internacional dels drets de les dones.

El Dia Internacional de la Dona se celebra al Bages sota el lema Això no és un joc!, posant l'accent en la discriminació de les dones al món laboral. A Súria, el programa d'activitats és organitzat per l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament, amb el suport del Consell Comarcal del Bages, Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD), Escola Municipal de Formació d'Adults, Casal de Joves, Escola Municipal de Música, Casal de la Dona, Foment Cultural, Diputació de Barcelona i Institut Català de les Dones.

En la salutació del programa d'enguany, la regidora de Benestar Social, Sanitat i Solidaritat, Carme Besa, remarca que "les dones hem avançat, però no podem ignorar que encara queda molt camí per assolir la plena igualtat de drets i oportunitats".

Segons Carme Besa, "necessitem un canvi social i econòmic profund per tal que hi hagi igualtat d'oportunitats per a les dones: instaurar horaris més flexibles per atendre la família, canviar la cultura empresarial que nomé té en compte el temps d'activitat presencial al lloc de treball, i incorporar els homes a una causa que és de tots".

Com en anys anteriors, la lectura del manifest anirà a càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Formació d'Adults. Posteriorment tindrà lloc el desplaçament a Montserrat. Les persones interessades en participar en aquesta visita s'han d'inscriure prèviament a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila, fins al dimecres 28 de febrer, en horari d'atenció al públic.
 

Programa del Dia de la Dona a Súria

Arxivat a