El Centre de Visitants de l'Estany farà una nova sortida temàtica diumenge

Per la Ruta Graugés, un itinerari de 6 km que van inspirar el poeta estanyenc Felip Graugés

per Redacció, 28 de febrer de 2018 a les 15:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La propera sortida temàtica organitzada pel Centre de Visitants de l'Estany, tindrà lloc el proper diumenge dia 4 de març. Es tracta de la Ruta Graugés, un itinerari de 6 km per indrets de l'Estany que van inspirar el poeta estanyenc Felip Graugés (L'Estany, 1889 - Barcelona, 1973). Durant la sortida es recitaran els seus poemes el llarg de la ruta: l'Afrau, Els cingles de Montfred, El serrat dels Lliris i Les ermites.

A la tornada es podrà visitar gratuïtament el Centre de Visitants de l'Estany. Durada aproximada de la sortida és de 3 hores i cal venir amb bon calçat. El punt de trobada serà el Centre de visitants, plaça del Monestir 4, a les 10 del matí. El preu és de 3 euros per als adults, i d'1 per als menors d'entre 8 i 17 anys. Per als menors de 7 anys és gratuït. Cal fer la inscripció abans del 2 de març al 938303000 o a estany.dinamitza@estany.cat.

 

Participació