27
de febrer
del
2018
Actualitzat
a les
14:27h
Del 8 a l'11 de març, a Navàs se celebraran els actes de la VII Mostra de Vins, el Maridatge i la XXXV Arrossada de Castelladral.
Al Teatre Municipal de Palà de Torroella, el dia 8 de març, a partir de les 8 de la tarda es farà el Maridatge, amb la degustació de vins de caràcter singular del municipi de Navàs que aquest dimecres escolliran els enòlegs Joan Soler i Clara Antúnez. Els vins maridaran amb els aliments de proximitat que elaboraran els cuiners dels restaurants L'Estació, 6 Sentits, Alberg de Castelladral, la pastisseria Mas i el restaurant Cal Fuster de Serrateix. També es podran degustar productes elaborats per Formatges Cuirols, Fleca Crostó i oli d'oliveres del Cardener. Enguany el Maridatge val 25 euros i la reserva i venda de tiquets es farà a partir del dia 28 de febrer a l'OAC.
El dissabte 10 de març, a les antigues escoles del Mujal es farà un tast de vins «El Mujal i el vi», amb una visita guiada al celler del Solà. El tast de vins serà comentat per la sommelier Sílvia Colell, amb degustació de dos vins del Mujal i altres de petits cellers de Catalunya que maridaran amb formatges de cal Músic del Mujal. La historiadora Ester Llobet farà una introducció al passat vitivinícola del Mujal. Preu: 5 euros (25 places). Per reserves, a [email protected] i al telèfon 93 839 00 22.
El diumenge 11 de març, a Castelladral, es farà la tradicional Arrossada, amb una Caminada Popular que comença a les 8 i farà un recorregut per la riera d'Hortons, toll dels Banyuts i balç de les Vinyes.
A Castelladral, fins a les 11 hi haurà servei d'esmorzar, Mostra de Vins del municipi de Navàs, Fira de proximitat i artesania, missa a les 12, concert de la Coral Nova a la 1, i l'Arrossada de Castelladral al pla de les alzines, a partir de les 2 de la tarda. Els actes acaben amb un ball amenitzat per Joan Soler a les 5 de la tarda.
Venda de tiquets de l'Arrossada a les botigues de Josep Seriols de Navàs, a la Polleria Lluïsa de Súria, a l'Alberg de Castelladral i a l'OAC de l'Ajuntament de Navàs.
Al Teatre Municipal de Palà de Torroella, el dia 8 de març, a partir de les 8 de la tarda es farà el Maridatge, amb la degustació de vins de caràcter singular del municipi de Navàs que aquest dimecres escolliran els enòlegs Joan Soler i Clara Antúnez. Els vins maridaran amb els aliments de proximitat que elaboraran els cuiners dels restaurants L'Estació, 6 Sentits, Alberg de Castelladral, la pastisseria Mas i el restaurant Cal Fuster de Serrateix. També es podran degustar productes elaborats per Formatges Cuirols, Fleca Crostó i oli d'oliveres del Cardener. Enguany el Maridatge val 25 euros i la reserva i venda de tiquets es farà a partir del dia 28 de febrer a l'OAC.
El dissabte 10 de març, a les antigues escoles del Mujal es farà un tast de vins «El Mujal i el vi», amb una visita guiada al celler del Solà. El tast de vins serà comentat per la sommelier Sílvia Colell, amb degustació de dos vins del Mujal i altres de petits cellers de Catalunya que maridaran amb formatges de cal Músic del Mujal. La historiadora Ester Llobet farà una introducció al passat vitivinícola del Mujal. Preu: 5 euros (25 places). Per reserves, a [email protected] i al telèfon 93 839 00 22.
El diumenge 11 de març, a Castelladral, es farà la tradicional Arrossada, amb una Caminada Popular que comença a les 8 i farà un recorregut per la riera d'Hortons, toll dels Banyuts i balç de les Vinyes.
A Castelladral, fins a les 11 hi haurà servei d'esmorzar, Mostra de Vins del municipi de Navàs, Fira de proximitat i artesania, missa a les 12, concert de la Coral Nova a la 1, i l'Arrossada de Castelladral al pla de les alzines, a partir de les 2 de la tarda. Els actes acaben amb un ball amenitzat per Joan Soler a les 5 de la tarda.
Venda de tiquets de l'Arrossada a les botigues de Josep Seriols de Navàs, a la Polleria Lluïsa de Súria, a l'Alberg de Castelladral i a l'OAC de l'Ajuntament de Navàs.