Èxit d'organització del Campionat de Catalunya de natació base a Manresa

Els nedadors del CN Minorisa, a més a més, van aconseguir tres medalles, dues de María José Egea, i el relleu 4x100m estils

El relleu 4x100m estils manresà, al tercer esglaó del podi
El relleu 4x100m estils manresà, al tercer esglaó del podi | CNM
Redacció
27 de febrer del 2018
Actualitzat a la 13:47h
L'organització del Campionat de Catalunya d'hivern de natació de 25 metres de categories base celebrat a les piscines municipals de Manresa i organitzat per FCN i CN Minorisa, va ser un veritable èxit. La competició, que s'inicià el divendres i finalitzà el diumenge a la tarda, va comptar amb la presència d'un nombrós públic que va fer petites les graderies de l'olímpica manresana, tant la del públic, com la suplementària per als nedadors, disposada a al platja de la piscina. 

La fórmula de la competició era contra-rellotge, sense finals, essent nedadors de fins a 63 clubs d'arreu del principat els que varen llançar-se a l'aigua per mirar d'assolir les seves millors marques i aspirar a ésser entre els privilegiats que aconseguien pujar al pòdium amb les conseqüents medalles.

La participació del CN Minorisa va ser de cinc noies i dos nois en les proves individuals, més el que completaven els equips de relleus. Tots ells van ser de la categoria de 13 anys, la qual cosa ha de mirar de millorar el club manresà de cara als campionats d'estiu, on els esportistes de l'entitat manresana nascuts l'any 1996 han d'aconseguir estar entre els participants, tot un repte per a tècnics i nedadors.

Individualment les dues medalles de María José Egea va ser el més destacat per part manresana, un or i un bronze en 100 i 200 metres braça respectivament, que es van completar amb dos diplomes (entre els 8 millors classificats) en 200 metres estils i esquena. En el cas del diploma dels 200 metres estils individuals, va aconseguir mínima per al campionat estatal d'estiu.

També va tenir una gran actuació, assolint diploma, Laia Monferrer en els 100 metres braça. Aquestes dues, amb dues amb les seves companyes, Anna Salvans i Dina Henestrosa, van completar una magnifica prova dels 4x100 metres estils en la que es van penjar la medalla de bronze. Entre els vuit primers també ho va estar el relleu de 4x100 lliures en un equip format per María José Egea, Anna Salvans, Dina Henestrosa i Ivette Sánchez.