El grup manresà Puput presentarà el seu tercer disc, «Purga», aquest dijous al Kursaal

La Sala Petita es transformarà per a l'ocasió i es donarà opció a seguir el concert a peu dret i també s'oferirà un servei de bar

Puput tocarà dijous al Kursaal
Puput tocarà dijous al Kursaal | Promocional
Redacció
27 de febrer del 2018
Actualitzat a la 13:26h
Puput, el quintet manresà integrat per Jordi Portabella, Juanjo Muñoz, Lluís Coll, Marc Torregrossa i Jordi Sánchez, presentarà aquest dijous, 1 de març a les 21h, a la Sala Petita del Kursaal de Manresa el seu últim disc, Purga. La disposició de la Sala Petita es transformarà per l'ocasió amb un espai central lliure de cadires i es donarà l'opció a seguir el concert a peu dret. A més a més s'habilitarà un servei de bar per poder gaudir el concert tot prenent alguna beguda. Aquest serà el primer concert d'una gira que els portarà a actuar a la Jazz Cava de Vic, al Bar musical Els pagesos de Sant Feliu de Llobregat, al REC d'Igualada o al Festival Primavera Sound de Barcelona, entre d'altres. 

Purga (Hidden track, 2018), el tercer disc de la formació manresana, es publica aquest divendres 2 de febrer i representa un nou pas en la recerca de la bellesa. Les cançons de Puput sempre han traspuat emoció, però en aquesta recerca contínua, com el seu nom indica, han purgat les cançons, les han despullat de tot lo innecessari, les han simplificat. Si més no, aparentment. El més evident oculta sovint una amalgama d'harmonies que constitueixen aquests paisatges tan onírics. Un joc. Un repte. És una teranyina que ens enganxa si seguim el fil conductor que destaca aquest cop com un far enmig de la nit.

Aquesta serà la segona vegada que Puput actua la sala petita del Kursaal, on fa dos anys va presentar el seu segon disc Upupa Epops.

Les entrades per veure Puput tenen un preu de 15€ (12 euros majors de 65 anys, menors de 25 anys, Escoles de Música i amb Carnet Galliner). Més informació a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet.