Súria sol·licitarà l'adhesió a la Xarxa de Ciutats Amigues de les Persones Grans

La proposta d'adhesió va ser aprovada per unanimitat en el ple municipal ordinari del passat dijous

Redacció
27 de febrer del 2018
Actualitzat a les 9:25h
L'Ajuntament de Súria sol·licitarà la seva adhesió a la Xarxa Global de Ciutats Amigues de les Persones Grans, una iniciativa de l'Organització Mundial de la Salut (OMS). La proposta d'adhesió va ser aprovada per unanimitat en el ple municipal ordinari del dijous 22 de febrer.

Els objectius principals de la Xarxa són fomentar l'adaptació dels nuclis urbans a les necessitats derivades de l'augment de l'esperança de vida i afavorir els contactes entre els municipis per intercanviar informació sobre bones pràctiques en el tracte a les persones grans.

D'acord amb aquests mateixos objectius, l'Ajuntament de Súria demanarà a la Diputació de Barcelona l'elaboració d'un document de diagnosi i disseny d'entorns amigables per a les persones grans de la vila.

El ple municipal també va tractar els següents temes:

- Aprovar per unanimitat les bases reguladores de les subvencions a entitats per a la realització d'activitats.
- Aprovar inicialment per unanimitat el Pla Especial de Les Comes de Cererols, juntament amb l'Estudi Ambiental Estratègic. Abans de la seva aprovació definitiva, aquests documents es posaran a informació pública durant un període de quaranta-cinc dies.
- Aprovar per unanimitat un dictamen per iniciar l'expedient de contractació per adjudicar la concessió del servei del bar-restaurant ubicat en el Parc Municipal Macary i Viader.
- Aprovar per unanimitat un dictamen sobre l'aprovació del preu públic del llibre Pedres i barraques. Les construccions de pedra seca, complementant l'expedient que va ser aprovat en un anterior ple municipal.
- Donar compte dels informes d'Intervenció corresponents al quart trimestre de 2017.
Arxivat a