Control Group prestarà els serveis d'impressió del Mobile World Congress 2018

per Redacció, 26 de febrer de 2018 a les 19:28 |
La bagenca Control Group presta els serveis d'impressió del MWC | Control
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Mobile World Congress 2018 i Fira de Barcelona han confiat en els serveis d'impressió de Control Group en el certamen que ha començat aquest dilluns i que s'allargarà fins a l'1 de març. Les necessitats d'aquesta fira són molt extenses, ja que s'ha de ser capaç de donar servei a milers de visitants amb dispositius molt diversos i necessitats d'impressió de tot tipus. El col·laborador dels serveis d'impressió ha de resoldre les incidències en els equips en poc temps, lliurar els consumibles al moment i assegurar la seguretat dels documents impresos pels visitants. 

Per a això, Control Group, ha destinat un equip de tècnics exclusius per al congrés i més de 70 equips HP d'impressió d'última generació perquè imprimir al congrés sigui fàcil, àgil, eficaç i segur.


Aquesta col·laboració, confirma la capacitat de Control Group per implementar projectes d'impressió de gran envergadura i dificultat, i posiciona l'empresa del Bages com una de les més rellevants en el seu sector. David Quevedo, director comercial de Control Group, afirma que "estar presents en el Mobile World Congress és fer un pas endavant en posicionament d'empresa i ens consolida com un dels partners d'impressió més destacats del sector, per la nostra capacitat, flexibilitat, compromís i qualitat dels nostres serveis".

 

Participació