La jove llançadora de l'Avinent Montse Montañés, bronze a l'Espanyol d'Hivern sub18

Montañés (a l'esquerra), juntament amb les altres atletes que van fer podi en Martell | CAM
26 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:03h
Aquest cap de setmana es va disputar, a Castelló, el Campionat d'Espanya de Llançaments d'Hivern per a categoria sub18, en el qual hi va prendre part la jove promesa de l'Avinent en aquesta categoria, Montserrat Montañés que, en la final del concurs de Martell, va assolir una brillant tercera posició amb un millor intent de 55,38 metres. Les bones marques, però, no van acabar, i és que en la final de Disc va quedar-se a les portes de tornar a pujar al podi amb un llançament de 37,94 metres que, finalment, li va valdre la quarta posició.