L'equip de natació artística del CN Minorisa d'estrena en el Campionat de Catalunya

L'equip de natació artística del CN Minorisa, concentrat abans d'un exercici
L'equip de natació artística del CN Minorisa, concentrat abans d'un exercici | CNM
Redacció
26 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:02h
La piscina coberta del CN Reus Ploms va ser l'escenari aquest cap de setmana del Campionat de Catalunya de rutines combinades de la especialitat de natació artística de les categories aleví, infantil i júnior, amb la participació del CN Minorisa.

El vencedor per clubs va ser el CN Granollers A, que es va imposar als equips A de CN Kallipolis i CN Sabadell, clubs que copsaren el pòdium. També hi van esser presents el Torrot CN Mataró, el CN Calella, el Joan Pelegrí, el CN Tarraco i el CN Minorisa manresà. 

Per a l'equip infantil de la tècnica Maria Espiau era la primera ocasió en que participaven en el campionat i van fer un bon paper. Tot i així, els nervis es notaren en algun dels moments competitius, però el resultat final va ser just amb la entrega de les joves ondines a la piscina, ocupant l'onzena posició. 

L'equip estava composat per Xènia Bisbal Guàrdia, Jana Brunet Cauba, Martina Claret Mayola, Núria Daban Mata, Judit Gonfaus Alonso, Marina Mascaró Rufach, Carla Soler Paez, Eira Torra Pedragosa, Ona Varriale Barbosa, Paula Zamora Arenas, Jennifer Fernández Corredor i Martina Linares Sobrino.