Tornen els cursos de xinès a la Cambra

La Cambra ha programat el curs d’iniciació i el de nivell VII, per a persones que ja tenen un bon coneixement de la llengua

Redacció
15 de setembre del 2009
La Cambra de Comerç de Manresa tornarà a començar el proper mes d’octubre els cursos d’idioma xinès, que han demostrat tenir una molt bona acollida entre els professionals de la comarca. N’és un exemple el fet que enguany el curs avançat arriba ja al nivell VII, per al qual els participants necessiten tenir un bon coneixement bàsic de l’idioma. L’objectiu d’aquest curs és arribar a dominar 600 sinogrames, tant en la vessant oral com escrita. L’altre curs que farà la Cambra és el d’iniciació, amb el qual els alumnes s’introdueixen en l’idioma i aprenen un centenar de sinogrames.

Els cursos d’iniciació i de nivell VII tenen una durada de 60 i 51 hores, respectivament, i començaran la primera setmana d’octubre. Es faran en una sessió setmanal de tres hores, de dos quarts de set a dos quarts de deu del vespre, i s’allargaran fins al febrer-març del 2010. Les inscripcions poden fer-se a través de la web www.cambramanresa.com o bé per telèfon al 93 872 42 22.

Una eina indispensable per als negocis
Tenir unes nocions bàsiques de l’idioma xinès és indispensable per poder fer negocis amb èxit en aquest país asiàtic. Conèixer l’idioma denota un respecte cap a la cultura local i provoca un sentiment de simpatia per part dels xinesos. En els cursos de la Cambra, l’aprenentatge de la llengua es combina amb explicacions sobre la cultura i les tradicions xineses, i amb consells sobre què cal tenir en compte a l’hora d’establir-hi una relació empresarial.