El CNL Montserrat obre les matrícules per als cursos de català per a adults

Els cursos es corresponen amb els nivells del Marc Europeu Comú de Referència (MECR) i, un cop superats, permeten obtenir el certificat oficial

Redacció
23 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:40h
El Centre de Normalització Lingüística Montserrat ha obert les matrícules als cursos de català per a adults. El CNL Montserrat ofereix cursos de tots els nivells de forma presencial, en línia o combinant les dues modalitats.

Tothom qui vulgui fer un curs i que no tingui cap certificat acreditatiu en llengua catalana ha de fer una prova de nivell a la seu del CNL Montserrat: al passeig de Pere III, 68 (entrada per la plaça 11 de Setembre) de Manresa. Cal trucar al 93 872 17 07 per demanar dia i hora.

El preu dels cursos varia segons el nivell i hi ha entre un 70% i un 50% de reducció de la matrícula per a persones en situació d'atur, pensionistes o jubilades, entre d'altres.

Els cursos es corresponen amb els nivells del Marc Europeu Comú de Referència (MECR) i, un cop superats, permeten obtenir el certificat oficial. A més, els cursos bàsics ofereixen la certificació vàlida per als informes d'arrelament. 

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) és una institució pública dedicada a la formació i al foment de l'ús de la llengua catalana en tots els contextos de la societat catalana i a facilitar la cohesió social mitjançant l'ús de la llengua.