La conferència de César Bona «Mira a tu alrededor» esgota les 800 localitats del Kursaal

La xerrada, organitzada pel Consell Comarcal, en el marc del projecte "Bages Educa" tindrà lloc el 27 de febrer a la sala gran del teatre manresà

Redacció
23 de febrer del 2018
Actualitzat a les 15:44h
Façana del Kursaal
Façana del Kursaal | Estefania Escolà
La conferència "Mira a tu alrededor", a càrrec del professor i escriptor César Bona, i organitzada pel Consell Comarcal en el marc del projecte "Bages Educa" ha esgotat les 800 localitats de la sala gran del Kursaal. Durant la seva ponència, el mestre i finalista del prestigiós premi Global Teacher Prize, autor també de llibres com 'La nueva educación' o 'Las escuelas que cambian el mundo', abordarà la seva particular visió del sistema educatiu i el model relacional com a procés d'aprenentatge: "Som éssers socials i la nostra actitud influeix en les persones que tenim al voltant, així que hem de procurar que aquesta influència sigui positiva".

La conferència, que tindrà lloc el proper 27 de febrer a les 6 de la tarda al Teatre Kursaal de Manresa, també tractarà aspectes com l'empatia, la capacitat d'escoltar, la reflexió o el pensament crític, actituds que, segons César Bona, han d'acompanyar-nos sempre per garantir el màxim respecte vers un mateix i la resta de persones. 

Canvi d'emplaçament

Després d'omplir l'aforament de 200 persones de la sala d'actes de la FUB en només una setmana d'inscripcions, el Consell Comarcal es va veure obligat a traslladar l'acte a la Sala Gran del Teatre Kursaal, però tot i el canvi, les sol·licituds han omplert el nou aforament quan encara falta gairebé una setmana per a la data. La xerrada no només va dirigida a la comunitat educativa, sinó que hi assistiran pares, mares, tutors i totes aquelles persones interessades a conèixer César Bona i la seva metodologia de treball.

El conseller de l'Àrea d'Educació, Eloi Hernàndez, va recalcar que "l’educació és un dret fonamental i una eina que ens fa millors com a persones, per això, des del Consell Comarcal impulsem una nova conferència emmarcada en el 'Bages Educa' amb la voluntat de facilitar més coneixements per potenciar el procés d'aprenentatge d'infants i joves del territori". 

Després de la bona acollida de la jornada "Si no et transforma no és aprenentatge", el Consell Comarcal proposa ara una nova actuació del "Bages Educa", que va néixer amb l'objectiu de proporcionar instruments que promoguin la cohesió del món educatiu mitjançant activitats transversals per afavorir la construcció d'una societat inclusiva, justa i integradora.