Tirallongues commemora el seu 25è aniversari a les Festes de la Llum

Pilar de 5 sota el balcó de l'Ajuntament
Pilar de 5 sota el balcó de l'Ajuntament | LBalyanina
Redacció
22 de febrer del 2018
Actualitzat a les 9:04h
La colla castellera Tirallongues ha actuat aquest dimecres amb motiu de les festes de la Misteriosa Llum de Manresa.

Com cada any, la colla manresana ha mostrat el tradicional pilar de 4 de pujada i baixada de les escales del Carme. Un pilar que la colla aconseguia pujar sense masses problemes, en el moment en que s'ha arribat al final de les escales es girava la pinya i s'iniciava la baixada, en l'últim tram d'esglaons de la baixada, la colla notava el gran esforç fet fins al moment, ha estat llavors quan han rebut els aplaudiments i ovacions per par del nombrós públic assistent animant als castellers, finalment el castell arribava al final de les escales i aconseguien girar la pinya, però just en aquest moment el castell ha fet llenya quan la colla es disposava a descarregar-lo.

Tot seguit la colla es dirigia cap a plaça Major per commemorar el seu 25è aniversari, un cop a plaça, ha mostrat un pilar de 4 caminant des de el centre de la plaça Major fins a la façana de l'ajuntament.

Arribava el moment més emotiu de la jornada quan Tirallongues carregava un pilar de 5, i en el moment de coronar-lo, l'enxaneta ha estat tibada amb l'ajuda d'una faixa i per els membres més antics de la colla, fins al balcó de l'ajuntament, un cop dins del balcó l'enxaneta s'acomiadava saludant al públic assistent a plaça en braços del alcalde.

Tirallongues ha commemorat així el seu 25è aniversari amb una molt emotiva i emocionant jornada pels castellers manresans,i amb moltes forces i ganes, de continuar representant aquesta entitat amb molt d'orgull durant molts anys més.