El Montepio tindrà un desfibril·lador a les seves oficines

Sessió de formació a la seu de Montepio
Sessió de formació a la seu de Montepio | Montepio
Redacció
21 de febrer del 2018
Actualitzat a les 17:48h
Els professionals i membres de la Junta del Montepio de Conductors han rebut un taller formatiu per aprendre a utilitzar un desfibril·lador ja que, ben aviat, la seu central del Montepio a Manresa disposarà d'aquest servei.

Tenir un desfibril·lador a l'abast i nocions de reanimació cardiopulmonar i primers auxilis és bàsic per poder atendre qualsevol persona de la pròpia entitat o clients que es trobin en una situació d'aturada cardiorespiratòria. El temps de reacció és fonamental. Les opcions de supervivència de la víctima disminueixen un 10% cada minut que passa sense rebre l'assistència adequada.

El Montepio ha volgut formar tot el seu personal perquè estigui preparat per donar aquesta assistència i per contribuir que Manresa sigui un espai cardioprotegit. En el taller que s'ha dut a terme, a càrrec de Carles Pons de Reanima, els assistents han rebut formació teòrica i pràctica sobre què és una aturada cardiorespiratòria, com s'ha d'assistir l'afectat i com utilitzar el desfibril·lador.