Semen Cardona distribuirà dosis de la millor genètica porcina europea des de les Filipines

A partir d'aquest dimecres, l'empresa presentarà la seva nova planta de Manila a The Internacional Farmers Summit Philippines , un dels grans referents del sector al sud-est asiàtic

Redacció
20 de febrer del 2018
Actualitzat el 22 de febrer a les 8:39h
A partir d'aquest dimecres, Semen Cardona serà present a The Internacional Farmers Summit Philippines (Pasay, àrea metropolitana de Manila), la mostra més important del sector agrari a les Filipines i un dels grans referents del sector al sud-est asiàtic. Aquesta ocasió, la segona en la qual participa Semen Cardona, és molt especial per a l'empresa líder en exportació del sector estatal ja que presenta en societat el seu nou centre d'inseminació artificial (CIA) a les Filipines, que ja està operatiu, i durant aquest semestre començarà a distribuir dosi de semen porcí d'alt valor genètic procedent de sementals importats d'Europa. El CIA filipí s'ha fet realitat gràcies a la col·laboració amb el partner local Plaridel, amb el qual Semen Cardona manté un estret vincle comercial des de fa 9 anys.

De fet, gràcies a la col·laboració de Semen Cardona i Plaridel, la companyia del Bages exporta a Filipines dosis de semen porcí des de fa gairebé una dècada. Ara, gràcies al nou CIA a Filipines, podrà millorar el servei, reduir el trànsit transoceànic i, en definitiva, estar encara més a prop dels clients que confien en els seus serveis. El nou CIA de Semen Cardona a Filipines té una capacitat de 200 verros importats de les millors genètiques, amb la qual cosa es contribuirà a millorar l'espècie a nivell local i a incrementar encara més la productivitat i la qualitat en el sector ramader i agroalimentari en aquesta regió asiàtica.

Tot això es donarà a conèixer a The Internacional Farmers Summit 2018, on els responsables de Semen Cardona aprofitaran l'oportunitat per contactar amb els agents del sector i resoldre els seus dubtes i inquietuds. Tot, en el marc d'un creixement a escala nacional i internacional que ha de dur a Semen Cardona, en 18 mesos, a convertir-se en un dels grans referents mundials de la inseminació porcina d'alt rendiment i valor genètic, així com en líder espanyol indiscutible en producció i comercialització de dosis.

Semen Cardona està formada per una xarxa de centres d'inseminació artificial d'alt rendiment genètic i laboratoris d'elaboració i investigació continuada. Té seus a Catalunya, Aragó i Castella-Lleó, a més de centres a Mèxic i Filipines amb la previsió de créixer en la seva implantació internacional en el període 2018-2019. Amb més de 100 professionals i més de 1.500 explotacions en la seva cartera de clients, exporta a Europa, Àsia i Amèrica. Com a centre multigenètic, el primer a Espanya, col·labora amb les empreses de millora genètica més importants d'Europa.
Arxivat a