El detenen per robar a Sant Vicenç i estava en cerca per un homicidi dolós a Xile

Ell, un altre detingut i dues persones més, havien robat en cases de la població del Bages i de Vacarisses

Redacció
20 de febrer del 2018
Actualitzat a les 14:24h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal han detingut dos homes, de 18 i 19 anys, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força en domicili. A un dels lladres també se'l considera autor d'un delicte de falsificació documental.

Els fets es remunten al 19 de gener quan els Mossos van tenir coneixement que s'havien produït dos robatoris amb força seguint un modus operandi molt similar, en una casa de Vacarisses (Vallès Occidental) i en una altra de Sant Vicenç de Castellet. En tos dos robatoris els autors van saltar la tanca perimetral exterior i van forçar les finestres per accedir finalment als domicilis.

La Unitat Central de Robatoris amb Força va iniciar una investigació que va permetre determinar que els quatre autors del robatori havien marxat del país, i dos d'ells es trobarien a Milà i que, per a poder fer-ho, un d'ells havia fet servir documentació falsa ja que li constava una ordre d'extradició per homicidi dolós a Xile, d'on és originari.

El dia 16 de febrer els investigadors van tenir coneixement que els dos investigats havien tornat a Barcelona i, per aquest motiu, van establir un dispositiu policial que va permetre localitzar-los i detenir-los quan s'allotjaven en un hostal de la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona.

Els dos arrestats van passar a disposició judicial el 18 de febrer i el jutge va decretar el seu ingrés a presó provisional.