20
de febrer
del
2018
Actualitzat
a les
11:39h
Aquest divendres, 23 de febrer, tindrà lloc al Món San Benet la segona jornada anual gratuita de productes d'alimentació ecològics destinada a professionals del sector.
Al llarg de la jornada diversos professionals analitzaran les tendències i perspectives de futur del sector i es presentarà un estudi de mercat realitzat per Kantar Worldpanel en el que es radiografiarà la realitat del consum de productes ecològics a Espanya. El punt àlgid de la jornada el protagonitzarà Carlo Petrini, el fundador del moviment Slow Food, qui introduirà als assistents a la tendència gastronomica a la vegada que abordarà diversos temes d'actualitat des de el seu punt de vista ecològic i sostenible.
L'acte es celebrarà el proper divendres 23 a la sala Montserrat del Món Sant Benet, s'allargarà de les 9:40 fins a les 14:15 i comptarà amb la presència de representants d'empreses com Ulabox o MANS entre d'altres.
Al llarg de la jornada diversos professionals analitzaran les tendències i perspectives de futur del sector i es presentarà un estudi de mercat realitzat per Kantar Worldpanel en el que es radiografiarà la realitat del consum de productes ecològics a Espanya. El punt àlgid de la jornada el protagonitzarà Carlo Petrini, el fundador del moviment Slow Food, qui introduirà als assistents a la tendència gastronomica a la vegada que abordarà diversos temes d'actualitat des de el seu punt de vista ecològic i sostenible.
L'acte es celebrarà el proper divendres 23 a la sala Montserrat del Món Sant Benet, s'allargarà de les 9:40 fins a les 14:15 i comptarà amb la presència de representants d'empreses com Ulabox o MANS entre d'altres.