El B del Rugby Manresa s'imposa clarament a l'Anoia RC al Congost (52-0)

Els manresans van dominar el partit d'inici a fi

19 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:14h
El segon equip del Rugby Manrewsa es va imposar amb claredat, 52-0, a l'Anoia RC, aquest diumenge, en la 5a jornada de lliga. Els jugadors locals, després de la derrota en l'últim partit de lliga, sortien molt seriosos des del minut 1 i amb ganes de tornar al camí de la victòria.

Tot i dominar la possessió durant els primers minuts i tancar els igualadins al seu camp, els errors de mans i una bona defensa visitant impedien que el marcador es mogués en els primers minuts.

Després de diverses fases dins la 22 contrària, els manresans aconseguien un cop de càstig centrat que aprofitaven per obrir la llauna i anotar els primers punts amb un xut a pals 3-0. Tot i això, els visitants no s'arronsaven, i després de diverses fases aconseguien entrar a la 22 manresana i aconseguien un cop de càstig similar al dels manresans. En aquesta ocasió, però, els anoiencs van coler posar-se per davant en el marcador, i obrien a la mà la infracció per intentar amb la seva forta davantera aconseguir el premi de l'assaig, però els locals impedien que els visitants anotessin cap punt.

Després de recuperar la pilota, els manresans tornaven a fer-se amos i senyors de l'oval, i per mitjà d'un contraatac després d'un xut defensiu dels jugadors d'Anoia, el 15 local aconseguia trobar una escletxa i aconseguir el primer assaig del partit (10-0).

L'encontre seguia la mateixa dinàmica: els locals superiors en atac i mantenint les possessions de l'oval amb bons suports, i els visitants que intentaven aprofitar les seves curtes possessions per intentar trencar la bona defensa local amb la seva potent davantera.

El control va ser total per part dels locals, que al cap de pocs minuts tornaven a aconseguir un altre assaig no transformat, i ja a les acaballes del primer temps, aprofitant l'última jugada, aconseguien de nou un assaig transformat que obria una bona escletxa al marcador (22-0).

A la segona part va seguir la mateixa tònica, els manresans superiors en atac amb bones transmissions de pilota, i els igualadins que es defensaven com podien i no deixaven escapar les seves curtes possessions de l'oval per intentar fer mal per davantera tot i que la defensa local aturava amb força les embranzides.

Durant tot aquest segon temps, els manresans aconseguien trenar bones jugades entre la davantera i la 3/4 per avançar molts metres, i aconseguir anotar fins a sis nous assaigs per esvair cap dubte i dominar l'encontre d'inici a fi en aquest segon temps.

Després dels 80 minuts, els manresans s'enduien una nova victòria sota el braç amb un partit molt seriós en defensa i amb molt bona sintonia en atac amb la que aconseguien un ampli marcador (52-0).