La nova directiva del Montepio aposta per un model d'entitat amb més serveis

La renovada junta del Montepio de Conductors
La renovada junta del Montepio de Conductors | Montepio
Redacció
19 de febrer del 2018
Actualitzat a les 9:29h
La nova junta del Montepio de Conductors de Manresa, que encapçala el comerciant Llorenç Juanola, vol reforçar l'entitat com a referent de la Catalunya Central en la defensa dels conductors però també aposta per un model d'entitat renovada, adaptada als nous temps i amb més serveis.

El nou equip l'integra un total de quinze persones conegudes per les seves activitats socials i professionals en diferents poblacions de l'àrea d'influència de Manresa. La sotspresidència l'ocupa el navarclí Joan Cots, persona compromesa socialment i amb una àmplia trajectòria com a membre de l'entitat i de la pròpia junta directiva. La resta de la junta directiva la formen Miquel Cols, secretari; Olga Sánchez, sotssecretària; Miquel Pujols, tresorer; Alfons Haro, comptador; Joan Puigmartí, arxiver i exerceixen com a vocals, Montse Giralt; Jordi Sala; Fèlix Garcia; Sílvia Invers; Joan Font; Alfons Sánchez; Manuel Valero i Josep Almirall.

Una entitat que es modernitza

El principal rol del Montepio al llarg del temps ha estat la defensa dels seus associats, en un inici majoritàriament conductors i conductores, així com l'impuls i dinamització de tot allò relacionat amb la mobilitat i la seguretat viària. Però els darrers temps, l'entitat ha iniciat un procés de modernització que l'han portat a incorporar nous productes i serveis, com la filial SegurSoci, que actua com a corredoria d'assegurances, o un servei de suport jurídic que dóna resposta en qualsevol situació, des d'un accident, fins a una separació o un testament. 

El Montepio es fixa nous reptes amb la renovació de la meitat de la junta directiva i la reestructuració de l'equip professional, que encapçala l'actual director, Ramon Baraldés. Uns reptes que ja han donat els seus primers fruits amb les dades de tancament de l'exercici 2017 que donen com a resultat una situació econòmica sanejada, revertint la situació de crisi dels darrers anys.