Montañés i Manzano, campiones de Catalunya sub18

Montse Montañés s'ha proclamat campiona sub18 en disc i martell
Montse Montañés s'ha proclamat campiona sub18 en disc i martell | CAM
19 de febrer del 2018
Actualitzat a les 8:57h
La llançadora tarragonina de l'Avinent Manresa Montsé Montañés i la corredora de Balsareny Bethelhem Manzano s'han proclamat aquest cap de setmana campiones de Catalunya sub18.

Bethelhem Manzano s'ha penjat la medalla d'or en el Campionat de Catalunya sub18 de 3.000 metres llisos que s'ha disputat dissabte en el Pavelló d'Esports de Sabadell, al imposar-se en la final amb un registre de 10'39"48. En la final masculina sub18, el manresà Jan Bayona va acaronar la medalla, i va ocupar la 4a posició final amb 9'19"57.

Montse Montañés va estar la protagonista en el Campionat de Catalunya sub18 de llançaments d'hivern que es va viure a l'Estadi Joan Serrahima al imposar-se en les finals de disc i martell, amb uns registres de 36,83 i 58,37 metres, respectivament. Tots dos registres són noves millors marques sub18 de l'entitat, alhora que signifiquen el rècord dels campionats. Així mateix, també va ser bronze en la final del concurs de disc del català absolut de llançaments d'hivern amb un millor intent de 38,61 metres. Cal tambè esmentar la bona 4a posició de Alba Estévez en la mateixa final de disc amb un millor intent de 37,65 metres.