Calma total a la Bonavista

Les obres d'asfaltatge de la rotonda per a poder obrir-la dilluns han fet que el trànsit estigui tallat aquest diumenge

La rotonda de la Bonavista tancada totalment al trànsit, aquest diumenge al matí
La rotonda de la Bonavista tancada totalment al trànsit, aquest diumenge al matí | Isaac Esteban
Redacció
18 de febrer del 2018
Actualitzat a les 15:15h
Tanques, senyals provisionals i personal de suport per informar els conductors a banda i banda de la carretera de Vic, a la carretera de Santpedor de baixada, al passeig Pere III de pujada, i als carrers de l'entorn.

Aquest diumenge es reasfalta la rotonda de la Bonavista i hi està prohibit el trànsit de qualsevol tipus: objectiu, obrir els dos carrils de la rotonda totalment aquest diumenge al vespre després de fer el premarcatge de la senyalització horitzontal (pintura a terra). No ha plogut, per tant no hi ha excusa.

Des d'aleshores, els treballs se centraran a acabar les zones de vianants. La culminació definitiva de les obres serà el cap de setmana del 17 i 18 de març, quan es farà un acte d'estrena obert a la ciutadania.

Els vehicles que circulen per la carretera de Vic entrant pel pont de Ferro són desviats pel carrer Indústria. I els que circulen en sentit sortida de la ciutat des de la Muralla es desvien pel carrer Bilbao. Els vehicles que baixen per la carretera de Santpedor són desviats pel carrer Sant Antoni Maria Claret i els que pugen pel Passeig es desvien a la plaça Onze de Setembre. A l'interior d'aquest àmbit només es permet l'accés de vehicles de residents.

Es preveu que aquests treballs acabin el vespre del mateix diumenge. En aquell moment la Bonavista s'obrirà al trànsit de vehicles en la seva totalitat.
 

Operaris marcant la pintura horitzontal a la carretera de Santpedor. Foto: Isaac Esteban