El Cd'E Manresa rebrà diumenge un Sabadell B imprevisible

Imatge d'arxiu de l'últim Sabadell B - CdE Manresa, la temporada 2012-13
Imatge d'arxiu de l'últim Sabadell B - CdE Manresa, la temporada 2012-13 | Luís Moreno
Redacció
16 de febrer del 2018
Actualitzat a les 21:30h
Diumenge, en l'horari habitual de les 12 del migdia, el Cd'E Manresa rep el Sabadell B a l'Estadi Nou Congost en un partit que, acabi com acabi, farà que els del Bages continuïn en segona posició. Actualment, els manresans es troben a cinc punts del líder, la FE Grama, i amb cinc punts més que el tercer classificat, el CF Montañesa.

El Cd'E Manresa afronta el partit contra el Sabadell B amb les baixes de Florent -sancionat- i d'Augus -recuperant-se de la seva lesió". Els manresans tenen una sèrie oberta de set jornades sense conèixer la derrota, tot i que cal comptar-hi dos empats com a locals, a 0 amb la UE Llagostera B i la UE Vic.

L'entrenador del Cd'E Manresa, Dani Andreu, considera que "estem bé". Quant als dos empats consecutius a casa "crec que el dia del Vic, va ser un partit molt disputat i amb poques ocasions", però amb el Llagostera, "vàrem merèixer més".

El Sabadell B està situat onzè a la classificació amb 28 punts, amb una sèrie de 8 victòries, 4 empats i 8 derrotes. Com a local ha disputat quatre partits més que com a visitant, un total de 12, amb 7 victòries, 1 empat i 4 derrotes, per sumar 22 dels 36 punts possibles. Ha fet vuit sortides amb una única victòria (UE Llagostera B per 0-5), tres empats (UE Mollet, a 2; UE Castellar, a 0, i CE Júpiter, a 1), i quatre derrotes (CF Can Vidalet, 2-1; UE La Jonquera, 2-1; FE Grama, 2-1, i UE San Juan M., 1-0. Tot derrotes mínimes, d'un equip que no goleja (26 a favor), però a qui també és difícil batre (22 gols en contra).

Andreu valora que "fa dues setmanes que els vaig veure a casa seva. És el típic filial, amb gent molt jove, que si els deixes fer et poden fer mal. Possiblement, en camps petits els hi costa més desenvolupar el seu joc. Estic segur que serà un partit molt complicat".

En la primera volta: CE Sabadell B 0 - Cd'E Manresa, 0.