Un ICL Manresa amb bona mentalitat jugarà diumenge contra el filial blaugrana

Primera visita dels bagencs a la ciutat esportiva Joan Gamper

L'ICL Manresa jugarà diumenge a la pista del Barça B
L'ICL Manresa jugarà diumenge a la pista del Barça B | BàsquetManresa
16 de febrer del 2018
Actualitzat a les 19:51h
L'ICL Manresa viatja a la ciutat esportiva Joan Gamper per enfrontar-se al Barça B (diumenge, 20.30h). Un partit que podria tenyir les grades de Sant Joan d'Espí de color vermell. El club manresà ha organitzat autobusos per acompanyar l'equip i la proximitat del desplaçament també farà que diversos aficionats s'hi desplacin amb cotxes particulars. Els bagencs sumen tres victòries seguides en lliga i l'objectiu és aconseguir el pòquer. S'enfrontaran els dos primers al rànquing de valoració de la lliga LEB: Jordi Trias i Volodymyr Herun.

Guillem Jou Continua amb molèsties

Guillem Jou continua amb les molèsties al psoes que ja va patir la passada jornada contra l'Araberri. Malgrat no ser res greu, el club manresà ha sotmès a una exploració l'aler gironí i s'ha detectat una petita ruptura. Durant la setmana gairebé no ha entrenat. Aquest divendres Jou ja ha fet proves sense oposició primer i amb els companys després. En funció de les sensacions del jugador jugarà o no contra el Barça B. En cap cas, l'absència la setmana vinent de Gabriel Iffe Lundberg per culpa de les finestres FIBA farà ser més cautelós l'ICL Manresa amb Jou.


Un ICL Manresa amb bona mentalitat

El què no retreu Duran als seus jugadors és la manca d'il·lusió. "Des del primer dia que veig l'equip amb ganes. Així és com ho veig i com ho penso. Si no fos així no ho diria", explica el tècnic de l'ICL Manresa. Sempre hi ha moments de desgast i cap moment en què es pugui baixar un xic la tensió. Però dins l'equip manresà la sensació és que les coses s'estan fent bé malgrat que en alguns moments aparegui el cansament. 

Jugar "gairebé" com a local

La bona marxa de l'equip i la proximitat del rival faran que molts seguidors manresans es desplacin a animar el seu equip. Duran ho compara amb el partit al pavelló del Lleida tot i que hi troba algunes diferències. Admet també les dificultats del Barça B per omplir la seva pista. "L'oferta que ofereix el Barça és molt gran i la principal preocupació de la gent no és el segon equip de bàsquet", argumenta l'entrenador terrassenc. Per poca gent que desplaci l'equip manresà amb facilitat serà més que la que doni suport al quadre local. 

Començar a mirar el calendari

La jornada viurà un apassionant Breogán – Melilla i el CB Prat es desplaçarà a la difícil pista del Melilla. Dos resultats dels quals estarà pendent l'ICL Manresa. Fins hora present, la màxima preocupació al Nou Congost era la feina pròpia. Sense perdre aquesta perspectiva, a aquestes alçades de temporada ja se saben els equips que jugaran per a coses importants i cal mirar de reüll el què passi en altres pistes. Duran afegeix un altre element en aquest plantejament. Sovint l'ICL Manresa és l'equip que tanca la jornada i aquest fet a vegades és positiu i a vegades negatiu perquè afegeix pressió a l'equip. Tot i això, el tècnic prefereix no pensar-hi massa perquè "tampoc ho podem triar". 

Un equip diferent del de la primera volta

L'ICL Manresa es trobarà un Barça B molt diferent al de la primera volta. Marc Garcia i Rodions Kurucs, a cavall entre el primer equip i el filial, no hi seran. El primer per lesió i el segon perquè és a Las Palmas desplaçat amb el primer equip per jugar la copa del rei. Duran alerta que el segon equip blaugrana ha aconseguit un bloc que treballa junt tota la setmana i això el fa oferir un bon nivell de bàsquet. El Barça B acostuma a competir molt bé els partits que juga a la ciutat esportiva Joan Gamper. Molts dels seus jugadors han fet una millora important si se'ls compara amb el rendiment de la primera volta. Controlar els canvis de dinàmica i el rebot ofensiu i saber jugar contra diferents defenses poden ser les claus per determinar el vencedor del derbi. 
Arxivat a