Inscripcions obertes per a la xerrada gratuïta per a coworkers a Cardona

Tindrà lloc el dimarts 27 de febrer i anirà a càrrec de Laia Benaiges

Redacció
16 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:54h
L'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona organitza per al dimarts 27 de febrer la xerrada Com obrir, gestionar i dinamitzar un espai de coworking des de 0, que anirà a càrrec de Laia Benaiges, fundadora i gestora de l'Espai la Magrana i cofundadora de la consultoria per espais de coworking LECO.

La ponència s'adreça a gestors d'espais de coworking existents o de nova creació; a dinamitzadors econòmics —entitats públiques i privades— i a coworkers i potencials coworkers als qui els hi pugui interessar. L'acte és gratuït, però cal inscriure-s'hi prèviament abans del 26 de febrer enviant un correu electrònic a [email protected].

La xerrada es farà a la Sala del Centre Cardona Medieval (plaça de la Fira, s/n), de les onze del matí a dos quarts de dues del migdia. Obrirà l'acte Josep Tristany, regidor de Promoció Econòmica, Ocupació, Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Cardona.

La xerrada informativa s'emmarca en el projecte Cowocat Rural. Des del Consorci LEADER de la Catalunya Central s'està impulsant el coworking en el territori a través d'aquest projecte, amb l'objectiu de fomentar i descobrir una nova manera de treballar i relacionar-se professionalment.
Arxivat a