Fa caure una dona de 65 anys d'una estrebada i la colpeja fins que deixa anar la bossa

Els Mossos detenen el noi poc després mentre intentava comprar roba amb la targeta de crèdit de la víctima

Via Sant Ignasi, on van passar els fets
Via Sant Ignasi, on van passar els fets | GSV
Redacció
16 de febrer del 2018
Actualitzat a les 15:17h
Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat dos joves de 21 i 22 anys veïns de Manresa per la seva implicació en un robatori amb violència a una dona de 65 anys a la Via Sant Ignasi. La detenció d'un d'ells es va deixar sense efecte perquè no havia participat directament en l'acció delictiva.

A 2/4 de 9 del mateix dia, a la Via Sant Ignasi hi va haver una estrebada a una senyora de 65 anys. L'autor li va tibar la bossa de mà. La víctima no va deixar anar la bossa i va caure al terra agafada a ella. El noi li ha clavar diversos cops fins que va aconseguir que deixés anar la bossa.

Mossos de paisà van estat patrullant per la zona fins que a 1/4 d'11 del matí van veure un noi que coincidia amb la descripció. El van seguir per anar-lo a identificar quan de cop va entrar a una botiga de la Muralla del Carme.

Dins la botiga l'estava esperant un altre jove a la línia de caixes. Estaven intentant comprar dues peces de roba amb una targeta de crèdit i el DNI de la víctima de l'estrebada. Els agents van detenir els dos nois per robatori amb violència

Després de prendre'ls declaració, es va deixar sense efecte la detenció del noi que esperava a la botiga, i el presumpte autor del robatori ha passat aquest mateix divendres a disposició judicial.