El Mataró jugarà dissabte per primera vegada a la pista del Manresa FS

Redacció
15 de febrer del 2018
Actualitzat a les 22:47h
L'Eternam Manresa, actual líder del seu grup
L'Eternam Manresa, actual líder del seu grup | MFS
El Futsal Mataró jugarà per primer cop a Manresa en partit oficial aquest dissabte a les 6 de la tarda. Ambdós equips no s'han enfrontat en cap ocasió ja que els manresans han estat sempre categories superiors als del Maresme, fins i tot quant els de Mataró havien estat anys enrere en aquesta mateixa categoria. Llavors, els manresans es trobaven a la divisió de plata.

El Mataró arribarà a la capital del Bages com a l'equip que ha empatat més partits del grup, fins en set ocasions. En les seves sortides ha guanyat en tres ocasions de nou desplaçaments, ha empatat en tres i ha perdut també en tres.

Hores d'ara es vuitè amb 28 punys, amb un global de set partits guanyats, set empatats i sis perduts. Te 74 gols a favor i 65 en contra.

Abdyck Gómez, un exmanresà al Mataró

Abdyck Gómez va defensar el Manresa Futbol Sala la temporada de l'ascens a divisió de plata amb el tècnic hispà-brasiler Víctor Acosta. A més, en el primer any a la segona divisió va renovar amb l'equip manresà. Va ser un dels jugadors que va deixar bona petjada al club i un gran record. Ara, i amb una edat que està per sobre dels límits per competir, i això diu molt a favor d'ell, disposa habitualment de pocs minuts en cada un dels partits.

L'Eternam Manresa, a buscar els tres punts

L'Eternam Manresa FS afronta el partit de dissabte amb la necessitat de sumar els tres punts i així mantenir el liderat quinze dies més, ja que en el proper partit, el conjunt manresà sumarà tres punts automàticament per la baixa de la competició del Dènia. Parlant de baixes, qui ho serà a partir d'ara és Said, el jugador deixarà la disciplina de l'equip manresà per marxar jugar al Navàs. La resta de la plantilla està a les ordres de Gerard Floriach a l'espera de la convocatòria definitiva.