Testimoni Escènic portarà dues preestrenes molt visuals al Bages

«Els viatges d'en Filalici» es preestrenarà a Cabrianes
«Els viatges d'en Filalici» es preestrenarà a Cabrianes | Testimoni Escènic
Redacció
15 de febrer del 2018
Actualitzat a les 15:42h
Aquest cap de setmana Testimoni Escènic porta dues preestrenes molt visuals per a les famílies de la comarca.

Divendres, a les 8 del vespre a la Sala Espai Polivalent de Sant Salvador de Guardiola, la Cia. Laura Calvet preestrenarà l'espectacle Qui ets tu?, un espectacle de titelles amb música i dansa per a públic familiar que ens parla de la relació entre una neta i la seva àvia, malalta d'alzheimer.

El punt d'aprenentatge en què es troba la neta és semblant al punt de desaprenentatge en què es troba l'àvia. Un espectacle dolç per conversar amb tota la família d'una malaltia que entra a moltes cases.

Diumenge, a les 6 de la tarda, al Centru de Cabrianes, es preestrenarà Els viatges d'en Filalici, de la Cia. Dit al nas. Un espectacle d'ombres, titelles i projeccions creat a partir de les aventures en còmic de "Philémon" que als anys 80 van ser traduïdes com a Filalici i publicades a Cavall Fort durant els anys 1980 i 1989.

A Els viatges d'en Filalici, aquest, descobreix un pou. Aquest pou és l'entrada a un univers màgic: les lletres d'oceà Atlàntic. És un lloc que no existeix, per tant és un lloc on tot és possible. Va entrant i sortint d'un món a l'altre per diferents portes. Fins que alguna cosa passa quan es trastoca l'ordre natural dels dos móns i les conseqüències són imprevisibles.