La cantant mallorquina Joana Gomila presentarà «Folk Souvenir» dissabte al Kursaal

per Redacció, 15 de febrer de 2018 a les 14:34 |
Joana Gomila tocarà dissabte a Manresa en el marc d'Arrel | Promocional
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Sala Petita del Kursaal acollirà aquest dissabte, 17 de febrer a les 19h, un nou concert del Cicle d'Arrel amb la cantant mallorquina Joana Gomila que presentarà el seu últim disc Folk Souvenir amb tonades de treball, romanços, jotes i cançons populars. 

A Folk Souvenir, Joana Gomila s'ajunta amb Arnau Obiols, Santi Careta, Àlex Reviriego i Laia Vallès, cinc ànimes germanes cadascuna amb la seva trajectòria, per reformular el cançoner popular mallorquí amb una actitud fresca, disposada a jugar amb el que sigui que es trobi, cercant en l'ànima d'aquestes melodies una font d'inspiració per fer volar la creativitat col·lectiva de la banda. 


Folk Souvenir parteix de tonades populars per teixir sonoritats salvatges i delicades que s'entremesclen amb el registre de les cançons de pagesos, nins, padrines,... i aconsegueix un dels treballs més atrevits, brillants i a la vegada respectuosos que s'hagin fet mai a partir de la música tradicional mallorquina.

La formació de les Illes Balears arriba a Manresa després d'haver guanyat el Premi Ciutat de Palma de música i el premi Bartomeu Rosselló-Pòrcel per 'Folk Souvenir'. Una oportunitat única per veure Joana Gomila en directe a Manresa.


Per més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 8723636) i per internet. El preu de les entrades per veure Joan Gomila és de 12€ (10€ amb Carnet Galliner, Escoles de Música, menors de 25 anys i majors de 65).

 

Participació