Impuls: «En els concerts que fem sempre intentem transmetre molta intensitat»

Aquest grup format per tres joves de Reus, Manresa i Manlleu amb l'epicentre a Girona en forma de veu, guitarra, i bateria tocaran diumenge al Nais de Manresa en el marc del circuit artístic Tarima

Impuls actuaran diumenge al Nais en el marc del Tarima
Impuls actuaran diumenge al Nais en el marc del Tarima | Promocional
15 de febrer del 2018
Actualitzat a les 14:56h
Aquest diumenge al Bar Nais de Manresa a les 18.30, en el marc del circuit artístic Tarima, el grup Impuls presentarà el seu EP Quan tens amics que són CousCous. El seu estil és entre el Funky Rock i l'Slow Indie. L'entrada serà lliure i amb taquilla inversa.

Impuls és un grup format per tres joves de Reus, Manresa i Manlleu amb l'epicentre a Girona en forma de veu, guitarra, i bateria. Toquen un estil que recorda al Funky Rock basat en la improvisació.Toquen temes propis i fa uns mesos van treure el seu primer EP “Quan tens amics que són CousCous”. Diuen que junts a l'escenari quan li donen a la corda se senten connectats com tres USBs. Les seves influències passen des de Jimmy Hendrix a Pawn Gang, passant per Red Hot Chilli Peppers; System of Down; Manel; Antònia Font i Explosions in The Sky. Beuen de tots els llocs i toquen a la seva manera. Una aposta peculiar i molt valenta amb resultats molt positius.

- Com va néixer Impuls?

- Ara fa dos anys que el Dalmau, el Jordi i el Lluc ens vam conèixer a la universitat i vam decidir emprendre aquest projecte perquè compartíem influències musicals. L'any passat vam gravar un EP, i durant els darrers mesos hem anat fent concerts pel territori. No fa ni un mes que va incorporar-se a la banda el Julià. Així doncs, comptem amb un bateria, dos guitarres i un baix. 

- Què us  sembla la iniciativa del cicle Tarima?

- Una iniciativa interessant per la música local, emergent, comarcal, de quilòmetre zero; sense parabéns ni sulfits.

- Què veurà la gent que vingui al concert de diumenge?

- Un directe en el qual procurarem mantenir la intensitat que sempre intentem transmetre.

- Quins són els vostres objectius a llarg termini, com a formació?

- Gravar un disc amb els temes nous que estem component actualment; donar-nos a conèixer com a grup de no-mestissatge, i fer tantes actuacions en directe com puguem.

- Quins són els vostres referents musicals?

- Arctic monkeys, Red Hot Chili Peppers, Holy Bouncer, Núria Graham, Led Zeppelin i The Zephyr Bones són els que més ens agraden.

- Recomaneu-nos una cançó.

- La versió de "Smells like teen spirits" de Robert Glasper.

- A quin lloc us faria especial il·lusió tocar?

- Al bar Jazz Cava de Vic.

- Amb quin grup de música us agradaria compartir escenari?

- Amb molts! Si n'hem de dir alguns ens quedem amb Joan Colomo, El Petit de Cal Eril, la Iaia, Morun i Pavvla.

- La millor xarxa social per donar-vos a conèixer és...

- Instagram és la que ara per ara fem servir més, però també tenim un Facebook i una pàgina de Youtube amb totes les cançons de l'EP.