Imagina't portarà dissabte «Una carretada de contes» a la Plana de l'Om

La Cia. la Guilla teatre interpretarà «Una carretada de contes» a Manresa
La Cia. la Guilla teatre interpretarà «Una carretada de contes» a Manresa | Promocional
Redacció
15 de febrer del 2018
Actualitzat a la 13:49h
La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't continua aquest dissabte, 17 de febrer a les 17.30h, a l'Espai de la Plana de l'Om amb l'espectacle Una carretada de contes de la Cia. La Guilla teatre, interpretat per Meritxell Morera i Pere Farran. 

Han arribat dos personatges estranys i molt curiosos a la vila. Semblen viatjants, ningú no els ha vist mai abans. Són la Filigrana Gràcia i en Joseph Tour. Van acompanyats del seu atractiu, misteriós i inseparable carro carregat d'històries que han anat recollint per arreu al llarg dels anys.

Si obriu bé els ulls i pareu bé les orelles, amb molt de gust us explicaran el perquè del seu ofici, l'ofici dels Trobadors! Amb les sorpreses que amaga el seu carro es guanyen la simpatia de grans i petits. I ara silenci que el carro s'obra i... sembla que comencen!

Les entrades per veure Una carretada de contes té un de 8€ (6€ amb carnet Imagina't). Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet.