Canal Taronja estrenarà dilluns el programa en directe «Connecti.cat»

Es viatjarà per tots els indrets de la geografia catalana per explicar curiositats i aprofundir sobre temes d'actualitat i gestes històriques

Redacció
15 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:14h
Aquest proper dilluns, 19 de febrer, Canal Taronja, juntament amb una trentena de televisions locals més, estrenarà el programa Connecti.cat, d'una hora de durada i basat en el directe.

La voluntat d'aquest producte televisiu (que s'emetrà de dilluns a dijous de set de la tarda a vuit del vespre) és rastrejar Catalunya i mostrar en directe tot allò que li dona ànima i la fa bategar. De nord a sud, d'est a oest, es duran a terme connexions i s'aniran encavalcant relats, construint una instantània del país única i particular.

El programa, produït per La Xarxa de Comunicació, donarà veu a les diferents realitats que viuen els catalans. Unes realitats que conformen un pou de riquesa des del qual s'extrauran històries curioses i un punt extraordinàries.

Actualitat i interès humà

Connecti.cat és un programa televisiu a cavall entre la informació i l'entreteniment, basat en connexions en directe i també reportatges sobre diferents punts de Catalunya on es forgen històries d'interès humà o bé són notícia per un fet d'actualitat.

Amb la voluntat que l'espectador passi una estona amena, es buscarà l'aprofundiment, però també hi haurà lloc pels detalls i la curiositat. La gastronomia, el sector primari, els moviments socials, la solidaritat, les rutes i els paisatges, l'esport, els fenomens meteorològics o les gestes històriques formaran part d'aquest gran cistell de temes que s'arreplegaran.