Althaia col·labora amb el cicle de Pròtesis dentals d'UManresa amb la impressió 3D

per Redacció, 14 de febrer de 2018 a les 17:44 |
Alumnes del cicle formatiu de Pròtesis dentals observen el model imprès | UManresa
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Althaia, Xarxa Assistencial Universitària Manresa, ha col·laborat per primera vegada amb el Cicle Formatiu del Tècnic en Pròtesis Dentals del Campus Manresa de la UVic-UCC. Aquesta col·laboració s'ha concretat en la impressió digital d'una cubeta dental i d'un model encerat que havien dissenyat prèviament els alumnes de  primer curs del cicle. En total, Althaia s'ha fet càrrec de la impressió d'una cinquantena de peces que serveixen als alumnes per comprovar si han dissenyat correctament una pròtesi dental. D'aquesta manera, els estudiants comproven l'aplicabilitat de les eines digitals que utilitzen durant la seva formació, passant del model dissenyat digitalment a la peça analògica.

Aquesta primera col·laboració d'Althaia amb el Cicle Formatiu s'emmarca en les col·laboracions que estableix el Campus Professional amb empreses del sector de les pròtesis dentals o del sector de l'àmbit sanitari per contribuir a la millora de la formació dels alumnes.

 

Participació