El Rotary Club aposta per projectes d’interès social amb la vuitena edició del Premi Simeó Selga

Les associacions i entitats del Bages ja poden presentar les candidatures al Premi Simeó Selga per obtenir suport econòmic, humà i logístic per desenvolupar el seu projecte

Redacció
14 de setembre del 2009
El Rotary Club Manresa-Bages convoca la vuitena edició del Premi Simeó Selga. Es tracta de l’únic guardó, a nivell comarcal, que premia els millors projectes d’interès social impulsats per entitats i associacions bagenques sense ànim de lucre. El premi garanteix l’execució de la iniciativa guardonada, al col•lectiu a qui va destinat, ja que se li facilita suport econòmic, humà i logístic.

Totes les entitats civils, culturals, assistencials, esportives i de qualsevol altre naturalesa del Bages poden aspirar a aquest premi sempre i quan els projectes que presentin siguin d’interès social i sense ànim de lucre. La iniciativa presentada s’haurà de desenvolupar al llarg del 2010.

Totes les entitats i associacions del Bages interessades a participar-hi hauran de fer arribar, abans del dia 10 de novembre, el contingut complet del projecte, per escrit i duplicat, al Rotary Club Manresa-Bages, apartat de correus número 152, 08248 de Manresa. Per a més informació les entitats es poden posar en contacte amb el Rotary a través del seu correu electrònic: rotary@rotarymanresa.org o bé demanar informació a l’ajuntament on pertanyen. 

El guardó està dotat amb els beneficis que s’obtenen del Concert de Reis que anualment organitza, durant el mes de gener, el Rotary Club Manresa-Bages amb la col•laboració de l’Ajuntament de Manresa i d’un gran nombre d’empreses de la comarca. En l’edició de l’any passat aquest import va ser de 6.000 euros que es van entregar als Tallers Musicals d’Estiu d’Avinyó 2009.

Les altres entitats que, durant els darrers anys, han fet realitat els seus projectes gràcies al premi Simeó Selga han estat l’Associació de la Lluita Contra el Càncer de Manresa, el Centre de Desenvo¬lupament Infantil i Atenció Precoç del Bages, el CB i Unió Manresana, l’Associació Misteriosa Llum, l’ONG Arc de la Solidaritat i la Residència de Navarcles.