Els Mossos detenen tres manresans «in fraganti» mentre robaven en una casa de Callús

Gràcies a l'avís d'un veí els agents van poder atrapar els lladres

Redacció
14 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:01h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el passat 10 de febrer, tres homes de 30, 34 i 35 anys, i veïns de Manresa i Callús, com a presumptes autors d'un robatori amb força interior de domicili. A un d'ells també se'l deté per atemptat als agents de l'autoritat.

Pels volts de les nou del vespre del dia de la detenció els mossos van rebre avís del 112 que un veí de Callús informava que acabava de veure tres homes entrar en una casa, de la que n'estaven traient objectes.

Quan els mossos van arribar al lloc van veure una persona damunt del pàrquing de la casa i van sentir sorolls que venien de l'interior. Els agents van fer baixar a l'home que estava enfilat i van demanar els altres dos que sortissin.

Tot seguit, els mossos van comprovar que una de les finestres de la casa estava trencada i que al costat d'aquesta hi havia una clau anglesa i dues bosses  amb objectes de coure i joguines.

Així doncs, els agents van detenir a les tres persones com a presumptes autors d'un robatori amb força. En un d'ells també se'l va detenir per atemptat als agents, ja que durant els fets no va fer cas a les indicacions i va empentar a un dels agents.

Els detinguts van passar el dia 11 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.