L'alcalde de Castellnou ha estat 15 dies fent obres a casa seva sense llicència municipal

L'ha demanat aquest dilluns després que els regidors de l'oposició li demanessin explicacions durant el passat mes de febrer

L'alcalde de Castellnou de Bages, Francesc Martínez, en una imatge d'arxiu
L'alcalde de Castellnou de Bages, Francesc Martínez, en una imatge d'arxiu | Estefania Escolà
14 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:45h
L'esposa de l'alcalde de Castellnou, Francesc Martínez, ha demanat aquest dilluns a l'Ajuntament una llicència d'obres per reparar el coronament d'una tanca de la finca de la seva propietat, quinze dies després d'haver iniciat els treballs i després que els regidors de l'oposició li preguntessin en el darrer ple al batlle si disposava del permís municipal per fer més alt una part del mur que circumscriu la seva parcela.

En aquell ple del 6 de febrer passat, Martínez va assegurar que els treballs que duia a terme a casa seva no requerien llicència d'obres ja que "només es tracta de la instal·lació de porticons a les finestres". El que no va explicar llavors l'alcalde és que la part important dels treballs no és la substitució de porticons, sinó l'establiment d'un mur, fet amb encofrats i formigó per rematar-lo amb una reixa al capdamunt. Llavors les obres ja feia més d'una setmana que estaven en marxa.

Durant aquell mateix ple Martínez va reconèixer davant els regidors que s'havia apropiat per a ús personal d'una bicicleta elèctrica que la Diputació va donar a l'Ajuntament el 2013 per a "ús de la policia local o els treballadors municipals".