Els Mossos detenen dos manresans per un robatori amb força en una casa de Moià

Ordinadors i aparells electrònics localitzats en el domicili dels detinguts
Ordinadors i aparells electrònics localitzats en el domicili dels detinguts | Mossos
Redacció
13 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:00h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el passat 9 de febrer, dos homes, de 49 i 41 anys, i veïns de Manresa, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força interior de domicili.

El 8 de febrer els mossos van tenir coneixement d'un robatori en una casa de Moià. Els lladres van accedir a l'interior del domicili forçant una porta que donava accés al garatge i, un cop dins, van sostreure dos ordinadors portàtils.

L'endemà, els mossos van localitzar a Manresa els dos presumptes autors amb un dels portàtils sostret, i van quedar detinguts per la seva implicació amb el robatori a Moià.

Arran d'això, el mateix dia es van fer dues entrades i perquisició als domicilis dels detinguts. En un d'ells es van localitzar 9 ordinadors portàtils, 30 disc durs, una càmera infraroja i divers material d'electrònica, segurament provinent d'altres robatoris.

La investigació continua oberta per tal de determinar la procedència de tots aquests objectes. Els detinguts van passar el dia 10 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa el qual va decretar llibertat amb càrrecs.
Arxivat a