Federico García Lorca se sentirà diumenge al Kursaal en un muntatge de Pep Tosar

Música, teatre, vídeo documental i ball conflueixen en aquest emotiu espectacle que recorre els episodis més destacats de la vida del poeta i dramaturg

Pep Tosar i Evelyn Arévalo, autors del muntatge sobre el poeta
Pep Tosar i Evelyn Arévalo, autors del muntatge sobre el poeta | Promocional
Redacció
13 de febrer del 2018
Actualitzat a les 14:51h
La sala gran del Teatre Kursaal acollirà aquest diumenge, 18 de febrer a les 18h, Federico García, un muntatge dirigit i interpretat per Pep Tosar amb motiu del 81è aniversari de la mort de Federico García Lorca. 

Federico García recorre els episodis vitals més destacats de la vida del poeta i dramaturg i els confereix la seva pròpia banda sonora. Pep Tosar, que ha escrit aquesta obra juntament amb Evelyn Arévalo, s'apropa al món interior de Federico García Lorca en un viatge sorprenent i formidable pels paisatges de Castella i Andalusia. Una biografia sonora i visual. Una guia per entendre millor el poeta que va cantar a la vida i a la mort amb la mateixa intensitat.

Música, teatre, vídeo documental i ball conflueixen en aquest espectacle emotiu que estableix connexions entre els fragments biogràfics i les obres que Lorca va escriure. L'espectacle, que va fer temporada el maig del 2017 al Teatre Romea de Barcelona, compta amb la participació dels músics Mariola Membrives, Rycardo Moreno, David Dominguez i el ballarí Pol Jiménez. Amb més de 70 funcions a l'esquena, l'espectacle ha tingut una gran acollida arreu de l'Estat. Després de passar pel Teatre Kursaal, Federico García es podrà veure a l'Hospitalet, Cornellà de Llobregat, la Garriga o Alcobendas (Madrid) entre altres. 

Les entrades per veure Federico García, tenen un preu de 18 euros (15€ majors de 65 anys i 6€ menors de 25 anys i amb carnet Galliner) i es poden comprar a les taquilles, per telèfon (93 872 36 36) i per internet