El Kursaal celebrarà 11 anys venent les entrades a meitat de preu

El Kursaal celebrarà 11 anys venent les entrades a meitat de preu
El Kursaal celebrarà 11 anys venent les entrades a meitat de preu | MEES
Redacció
13 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:25h
Aquest dissabte, 17 de febrer, de les onze del matí a onze del vespre, i tant a les taquilles del teatre Kursaal com per internet, es podran comprar amb un 50% de descompte les entrades de tots els espectacles de la temporada amb motiu de l'aniversari del teatre manresà per excel·lència, que el proper dia 20 de febrer celebrarà els 11 anys de la seva reobertura.
 
Es podran comprar entrades amb la tarifa del 50% de descompte de tots els espectacles programats per aquesta temporada, excepte d'Imagina't i del cicle ¾ de música.
 
Cal recordar que proper dia 20 de febrer farà 11 anys que el Teatre Kursaal de Manresa renaixia després d'un singular procés de recuperació, amb una gran implicació del teixit social i cultural de la ciutat; i actualment, amb uns 80.000 espectadors anuals i un model de gestió particular, el Kursaal és un referent de les arts escèniques a Catalunya.
 
Dilluns, 19 de febrer, passi del documental "Kursaal, la força de la gent"
 
Per celebrar l'onzè aniversari del Kursaal, enguany es projectarà a l'auditori de l'Espai Plana de l'Om el documental Kursaal, la força de la gent, elaborat l'any passat amb motiu del desè aniversari del teatre, i que recull aquesta història particular de recuperació de l'equipament. La projecció es farà dilluns, 19 de febrer a les set de la tarda. L'entrada serà lliure.
 
D'altra banda, a l'entorn de l'aniversari, els dies 20 i 21 de febrer, la sala gran del Kursaal acollirà quatre funcions del musical El Petit Príncep, una producció de LaPerla29, Àngel Llàcer i Manu Guix que torna al Kursaal per les festes de la Llum.