Cs Manresa presenta una moció a favor «d'una República Catalana» feminista

Els espanyolistes signen amb ERC, CDC i Democràcia Municipal una proposició per al ple de dijous amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Els dos regidors de Ciutadans al ple de Manresa, Andrés Rojo i Miguel Cerezo
Els dos regidors de Ciutadans al ple de Manresa, Andrés Rojo i Miguel Cerezo | Pere Fontanals
12 de febrer del 2018
Actualitzat el 13 de febrer a les 20:58h
El grup municipal de Ciutadans a Manresa presentaran dijous en el ple de l'Ajuntament, juntament amb ERC, CDC, Democràcia Municipal i el regidor Davins, una moció amb motiu de la Commemoració del Dia Internacional de les Dones el proper 8 de març.

Aquest fet no tindria més transcendència si no fos que el text de la moció inclou, literalment, que es fa "... per seguir contrinuint a una societat més justa i solidària que faci de la República Catalana una República Feminista de dones i homes lliures", just abans dels acords.

La moció té una part expositiva llarga on exposa la situació de greuge que viu la dona, encara, en la societat occidental, i uns acords entre els quals es dona suport a la Vaga Internacional de Dones realitzada per les feministes de diferents països del món i convocada a Catalunya pel conjunt del Moviment Feminista i els sindicats majoritaris.

La CUP no signa la moció perquè hi ha presentat una esmena, i el PSC no l'ha signada.