La Font dels Capellans i la Balconada, entre les zones on més creix el preu de l'habitatge

Segons la valoració interanual de PrecioVivienda, aquests dos barris i l'avinguda dels Dolors són els únics emplaçaments de Manresa on el preu puja en el darrer any

Barri de la Balconada a Manresa
Barri de la Balconada a Manresa | Pere Fontanals
Redacció
12 de febrer del 2018
Actualitzat a les 18:27h
El preu de l'habitatge a Manresa ha pujat un 0,13% el 2017 situant el preu mitjà en el municipi en 1.134€ / m2. No obstant això, al grup de la Font dels Capellans els preus s'han incrementat de mitjana un 6,96% en els últims dotze mesos situant el preu mitjà en 933€ / m2, sent la principal zona on més han pujat en percentatge de tot el municipi, segons l'última actualització del preu realitzada per Precioviviendas.com al mes de desembre. Aquest web ha actualitzat la valoració dels 34.409 habitatges que formen el parc immobiliari de Manresa, els quals actualment sumen un valor de mercat de 4.292 milions d'euros.

Darrere de la Font dels Capellans, la via manresana on han pujat més les valoracions durant l'últim any és l'avinguda dels Dolors, amb un increment del 6,8% i un preu mitjà de 1.333€ / m2, i al barri de la Balconada, amb un increment percentual del 6,5% i un preu mitjà de 995€ / m2. Curiosament, a Manresa, només aquestes tres zones viuen un increment del preu dels seus habitatges. A la resta, en percentatge interanual és negatiu.

Quant a valor absolut, els 28 habitatges del carrer Serra de Busa tenen un preu mitjà de 1.551€ / m2, sent la via amb el preu del metre quadrat més alt de Manresa. La segueixen el camí Vell de Santpedor, amb un preu mitjà de 1.504€ / m2, i el carrer de la Concòrdia, amb un preu per metre quadrat de 1.472€.