Un cardoní coordinarà els pelegrins de llengua hispana del Santuari de Lourdes

Mn. Lluís Ruiz i Brichs, prevere del Bisbat de Solsona, ha estat nomenat coordinador de llengua hispana del Santuari de Lourdes de França

Redacció
12 de febrer del 2018
Actualitzat a les 14:29h
Mn. Lluís Ruiz
Mn. Lluís Ruiz | Arxiu particular
Aquest diumenge, en el marc de les Jornades del Febrer que tenen lloc cada any al Santuari de Lourdes amb motiu de la Jornada Mundial del Malalt, es va fer públic el nomenament del cardoní Mn. Lluís Ruiz i Brichs com a coordinador de llengua hispana del Santuari de Lourdes de França.

Mn. Lluís Ruiz, prevere del Bisbat de Solsona, és el consiliari diocesà de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes des de l'any 2005, i el consiliari nacional de l'esmentada Hospitalitat des de fa 7 anys.
 
Mn. Lluís Ruiz va néixer a Cardona el dia 19 de febrer de 1976 i va ser ordenat prevere el dia 20 de juny de 2004. Durant aquests anys ha servit pastoralment les parròquies de Súria, Casserres, Berga i Gironella. Ha estat delegat de Pastoral de la Salut i capellà de l'Hospital de Berga a més dels càrrecs esmentats en l'Hospitalitat de Lourdes.
 
Amb aquest nou càrrec, Mn. Lluís Ruiz deixa la parròquia de Gironella, de la qual ha estat rector durant els últims anys, i passa a residir al Santuari de Lourdes des d'on tindrà cura de totes les peregrinacions i l'acolliment de les persones que arribin de Catalunya i de tot l'Estat espanyol, així com d'altres països de parla hispana com ara Llatinoamèrica i Estats Units.
Arxivat a