Un femení del CP Manresa curt d'efectius cau clarament a Palau (12-4)

El CP Manresa va visitar Palau curt d'efectius
El CP Manresa va visitar Palau curt d'efectius | CPM
12 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:59h
El femeni del CP Manresa va perdre a la pista del HC Palau per 12-4. Sense alguns efectius, sense cap canvi a la banqueta i fins i tot sense portera, les manresanes van tenir un enfrontament complicat. Tot i així, va fer una primera part més que correcta: defensant individualment des de mitja pista, intentant reservar forces per a tot el partit, i amb atac marcant jugades o sortint al contraatac, el seu punt fort en tota la primera part gràcies a la gran quantitat de pilotes robades al mig del camp, tot i que amb poc encert davant porteria.

S'arribà al descans amb un 5-3 que donava bones sensacions i esperances per treure'n alguna cosa positiva. Però res del previst va passar a la segona part. Amb molt bon criteri, la tàctica del Palau va canviar radicalment, jugant per fondos i evitant així la pèrdua de pilota que li havia causat tants un contra un amb la seva portera. A poc a poc els gols de les de casa ens van anar caient un darrere l'altre, i ni el canvi en rombe proposat pel Manresa va poder capgirar aquest nou escenari. Resultat contundent: 12-4.