L'Eternam Manresa FS perd a Pallejà i manté un lideratge mínim (9-3)

12 de febrer del 2018
Actualitzat a les 14:20h
L'Eternam Manresa FS perd a Pallejà
L'Eternam Manresa FS perd a Pallejà | MFS
La classificació al capdamunt de la 2a divisió B de futbol sala es condensa. Tant es així que desprès de la derrota de l'Eternam Manresa FS aquest diumenge a Pallejà per 9-3, els tres primers llocs de la taula s'ajusten al màxim entre aquests dos equips i el CCR, amb una diferència d'un punt entre cadascun d'ells.

L'Eternam Manresa va jugar tota la primera part sense poder defensiu, amb molts errors individuals que els locals no desaprofitaren per transformar en gol. El conjunt visitant va intentar entrar al partit en diverses ocasions. Amb el parcial de 5-1, els col·legiats no assenyalaren dues faltes en contra els locals que hagueren suposat llançaments des dels 10 metres. Aquí és on el conjunt manresà haguera tingut l'opció de tornar a entrar al partit. No va ser així i els equips marxaren als vestidors amb un 6-2.

La segona part va millorar la imatge del conjunt manresà, però sempre a remolc del rival. Corvo va fer el tercer gol del seu equip i aquí va ser on es varen veure les millors expectatives ja que quedava molt de partit. A poc per acabar, el Pallejà va augmentar les diferencies fins a posar-ne 9 al marcador, amb un Manresa inoperatiu en el joc de cinc.

El proper partit dels manresans serà dissabte a les 6 de la tarda al Pujolet davant el Futsal Mataró.

Resultats

Classificació (+3 punts per al Manresa, ja que no està actualitzat el partit ajornat contra el Salou)