Més de 2.500 persones es disfressen en els tres dies del Carnaval de Santpedor

La carrossa guanyadora del Carnaval de Santpedor: La bruixa d'or
La carrossa guanyadora del Carnaval de Santpedor: La bruixa d'or | AjStp
Redacció
12 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:12h
Santpedor s'ha transformat aquest cap de setmana per poder celebrar el Carnaval. Milers de persones han participat de la festa que va tenir en la rua de dissabte el seu moment culminant amb la participació de més de 1.200 persones disfressades. Les comparses i les carrosses, la majoria amb la seva pròpia música, van omplir els carrers de música, color i festa. Les activitats paral·leles com el concurs de caldo que es va fer dissabte per tercer any, la ruta del Bakalau de divendres i el Carnaval infantil d'aquest matí han acabat de confeccionar un programa amb molta participació.

Els actes del Carnaval de Santpedor ja van començar divendres amb la Ruta del Bakalau, una ruta gastronòmica-festiva per diferents establiments del poble acompanyants de la xaranga Kriptonita que va acabar a Cal LLovet amb ball i música amb la Boite Lennon. Dissabte, a les 10 del matí, l'establiment de Santpedor, Ca la Rosina, va proveir amb les verdures per fer un bon caldo. I la plaça Gran del poble es va anar omplint de diferents penyes que hi van participar. Va ser el preàmbul de la rua de la tarda que va comptar amb una gran participació amb una vintena de comparses, mitja dotzena de carrosses, i una desena de parelles o bé persones individuals participant al concurs però desenes de persones més que es van afegir a la rua per passar-ho bé.

Disfresses de tota mena i amb molta imaginació fins i tot un nombrós grup de timbalers molt santpedorenc, però també mitjons, pasta de dents, animals, oficis, d'època, etc. El colofó va ser el sopar i el ball de nit a Cal Llovet amb l'actuació del Grup Lucky Luke i la música de la Boite Lennon també va ser el moment per a conèixer els guanyadors del Carnaval.

Guanyadors

Individuals/parelles

1- Les Ovelles xisquetes
2- Carbasses ecològiques
3- Doble personalitat

Comparses

1- La Maña, la última vedette
2- Coco
3- Samurais 

Carrosses

1- Les bruixes d'or
2- Grase Fever Night Santpedor
3- Circus dels Penjats

Premi especial comparsa més canyera: Les Puríssimes

Diumenge al matí el Carnaval Infantil ha estat un èxit amb molta quitxalla acompanyant el Rei Leru Leru i el DJ Lerele fins a Cal llovet on hi ha hagut l'espectacle infantil Carnivalworld.
Arxivat a