Sant Salvador de Guardiola manté l'èxit de convocatòria pel Carnestoltes

Sant Salvador de Guardiola ha celebrat el Carnestoltes aquest dissabte
Sant Salvador de Guardiola ha celebrat el Carnestoltes aquest dissabte | AjSSG
Redacció
11 de febrer del 2018
Actualitzat a les 10:29h
Els carrers de Sant Salvador de Guardiola s'han tornat a a omplir aquest dissabte de disfresses i colors per la rua del Carnestoltes. La festa ha comptat amb unes 180 persones inscrites al concurs de disfresses, moltes altres disfressades sense inscriure's i força públic acompanyant.

La Banda Forània i la batucada Sambé do Junior han amenitzat la rua i han fet de jurat. Al pavelló, a la mitja part de l'actuació del grup Beach Party, s'han entregat els premis en les seves diferents categories.

En la categoria infantil, que ha comptat amb deu concursants, han quedat finalistes la "Minnie" i la "Caperucita Roja", en tercer i segon lloc, i el primer premi ha anat a parar a les "Palomitas". En la categoria d'adults, amb quatre participants, el tercer i segon premi han estat per "Jocker" i "Diosa Kali", i la guanyadora absoluta ha estat la parella de "La campanada".

Finalment, en l'apartat de les comparses han resultat finalistes el grup de "Sirenas y Neptunos" i "Pan de pita". Primer premi, per la fantàstica comparsa "Steampunk". El total de comparses participants ha estat de 13.

El pavelló poliesportiu s'ha omplert de festa i ha comptat amb el ja tradicional servei de bar ofert per l'Associació de Veïns El Calvet.

Sant Salvador de Guardiola ha anat consolidant en els darrers anys un model de Carnestoltes molt participatiu que destaca per la imaginació de les comparses i l'expectació que generen a la població.