Una seixantena d'empresaris participen en una sessió sobre el Bitcoin

Sessió sobre el Bitcoin organitzada per PIMEC
Sessió sobre el Bitcoin organitzada per PIMEC | Pimec
Redacció
10 de febrer del 2018
Actualitzat a la 13:03h
Una seixantena d'empresaris i empresàries han assistit aquest divendres a la jornada sobre el Bitcoin organitzada per PIMEC Catalunya Central al Palau Firal de Manresa. L'acte ha contextualitzat l'actual fenomen de les criptomonedes i ha plantejat els reptes que haurà d'afrontar el teixit empresarial dins d'aquest nou paradigma.

La ponència a càrrec dels analistes de negoci digital de l'empresa King Eclient, Guillem Gómez i Albert Nicolau, ha ajudat a contextualitzar el naixement de les divises virtuals, les seves característiques i les diferents propostes per part del Bitcoin i Ethereum, els blockchains més coneguts. Per altra banda, també s'ha parlat del Croat, el bitcoin català, a través de Gerard Duelo, el seu ambaixador.

El president de PIMEC Catalunya Central, Esteve Pintó, ha incidit en la importància de realitzar una jornada d'aquestes característiques per analitzar "l'impacte que poden tenir les criptomonedes en les pimes" i com aquestes es podran "aplicar a les empreses". Pintó també ha reiterat la transcendència d'adaptar-se en aquest nou paradigma, en què les noves tecnologies "aportaran millores i avenços en la seguretat de les transaccions comercials". La patronal té previst organitzar més sessions sobre Blokchain i Bitcoin per tot el territori.