​Estudiants de l'institut d'Artés enxampen tres encaputxats que havien robat en una casa

Alumnes de l'institut Miquel Bosch i Jover descobreixen uns lladres que fugien d'un immoble
Alumnes de l'institut Miquel Bosch i Jover descobreixen uns lladres que fugien d'un immoble | GSV
Redacció
09 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:59h
Diversos alumnes d'ESO de l'institut Miquel Bosch i Jover d'Artés van ser testimonis, aquest passat dijous, 8 de febrer, de com tres persones encaputxades fugien d'una casa unifamiliar molt propera al centre educatiu. Segons ha informat Regió7, els fets van tenir lloc a les deu del matí, quan unes nenes de primer d'ESO van explicar a la direcció de l'institut que havien vist uns individus amb la cara tapada. El relat va ser confirmat per estudiants de tercer d'ESO que, en el moment dels fets, estaven fent classe. A través d'una de les finestres de l'aula van observar com tres homes sortien d'una de les finestres de la casa en qüestió i, posteriorment, pujaven al cotxe, conduït per un quart individu, i marxaven.

Tal com explica l'esmentat rotatiu, els joves van posar els professors en coneixement del que acabaven de veure. Aquests, immediatament, van avisar la Policia Local del municipi, que va posar-se en contacte amb els Mossos d'Esquadra.

Un cop a l'institut, els agents van demanar als alumnes que havien vist el robatori, que els descrivíssin els lladres, així com també del model i el color del cotxe amb el qual es van escapar. Actualment s'està duent a terme una investigació per trobar els responsables del furt.