Artés acollirà fins el 28 de febrer l'exposició itinerant «Escoles d'altres mons»

Una de les fotografies que es pot veure a la mostra
Una de les fotografies que es pot veure a la mostra | Kim Manresa
Redacció
09 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:05h
El Complex Cultural Cal Sitges d'Artés acollirà, fins al 28 de febrer, l'exposició fotogràfica Escoles d'altres mons. Es tracta d'un projecte educatiu de sensibilització vers el dret a l'educació i les desigualtats socials a partir de 50 fotografies del fotoperiodista Kim Manresa.

A l'acte d'inauguració, que va tenir lloc aquest dijous a la tarda, van participar-hi l'alcalde del municipi, Ernest Clotet i el comissari de la mostra, Carlos Ernesto García.

L'exposició és un recurs educatiu proporcionat per la Diputació de Barcelona amb l'objectiu que les escoles i altres entitats socioeducatives disposin d'eines per fomentar l'educació en valors com la solidaritat i el respecte a la diversitat de les persones. Des del 2006, la mostra s'ha exhibit a més de 80 municipis de la demarcació i durant el curs 2017-2018 està previst que visiti un total de 13 municipis més.

A través de 50 fotografies, 16 de les quals serveixen de base per treballar a les aules i aprofundir en els valors de la solidaritat, les escoles, els professors i la ciutadania en general fan un viatge a la realitat educativa de diferents indrets del món.