Èxit de participació en la primera xerrada del cicle «El Cafè del Comerç» de Cardona

Montse Guals, cofundadora de l'empresa Quémepongo, va explicar als assistents els secrets per assessorar adequadament la clientela a l'hora de vestir

Redacció
09 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:34h
Més d'una trentena de persones van participar, dijous, a la primera sessió de l'any d'El Cafè del Comerç de Cardona i Solsona, a càrrec de Montse Guals, cofundadora de l'empresa Quémepongo. Les persones assistents van valorar molt positivament el contingut del taller, centrat a oferir eines per vendre millor els productes a partir d'arguments d'assessoria d'imatge.

Les participants van rebre assessorament sobre imatge, bellesa i estil per poder aconsellar millor la seva clientela. Segons Montse Guals, "tota persona té una imatge, una bellesa i un estil. L'elegància la dona la imatge externa, l'actitud i l'expressió. És important saber vestir per al moment adequat". L'experta va explicar com el maquillatge, el pentinat i la roba són els elements que determinen la imatge externa i configuren un estil propi.

El Cafè del Comerç és una iniciativa formativa dels ajuntaments de Solsona i Cardona, a través de l'Agència de Desenvolupament Local, amb la col·laboració de les UBIC d'ambdós municipis.

L'empresa d'assessoria d'imatge Quémepongo, precisament, serà la responsable de la direcció del "túnel de canvi de look" que es durà a terme els dies 21 i 22 d'abril a Solsona i Cardona, respectivament, en el marc de la campanya de promoció del comerç local Enamora't del teu comerç.
Arxivat a