Un miler de persones participaran a la rua de Carnestoltes de Sant Vicenç de Castellet

La cercavila estrenarà un capgròs que aquesta setmana ha estat visitant les escoles del municipi i que dissabte a la tarda llegirà el pregó

Redacció
08 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:49h
Sant Vicenç de Castellet viurà una rua multitudinària de Carnestoltes aquest dissabte, 10 de febrer a la tarda. A falta de 48 hores perquè se celebri ja compta amb la inscripció de prop d'una vintena de grups i comparses i la participació d'un miler de persones que sortiran al carrer amb ànims de festa i de gresca. 

A més, aquest any, s'incorporarà a la desfilada un capgròs que aquesta setmana ha visitat les escoles del municipi i que dissabte llegirà el pregó de Carnestoltes. Aquest capgròs esdevindrà una nova figura de la imatgeria de Sant Vicenç . A més, la cercavila comptarà amb l'animació de la xaranga Sforzando.

La rua de Carnestoltes acabarà a la plaça Clavé on hi haurà una gran festa final amb animació i l'entrega de premis per als participants a la cercavila. El recorregut començarà a les cinc de la tarda des del carrer Pirineu i passarà pels carrers Eduardo Peña, Avinguda Secretari Canal, Gran, Carme Baldelló i Sant Joan.